Γιατί Applied Networks;

Εξειδίκευση - Η Applied Networks εξειδικεύεται στις τηλεπικοινωνιακές λύσεις Alcatel-Lucent και ιδιαίτερα στα τηλεφωνικά κέντρα, Call Center, συστήματα ενοποιημένων τηλεπικοινωνιών και δικτύων δεδομένων.  Σαν πρώην τμήμα της θυγατρικής της Alcatel στην Ελλάδα, διαθέτει πολυετή εμπειρία και βαθύς δεσμούς με την Alcatel.

Πιστοποίηση - Η Applied Networks Hellas είναι επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της Alcatel με την πιστοποίηση Alcatel Premium Business Partner για παροχή λύσεων  σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών – ακόμα και σε μεγαλύτερες των 250 χρηστών. Το τεχνικό τμήμα της Applied Networks Hellas είναι στελεχωμένο με πιστοποιημένους τεχνικούς για συστήματα της Alcatel ενώ η εταιρεία επενδύει στην συνεχή εκπαίδευση και πιστοποίηση του προσωπικού της.

Εμπειρία - Η Applied Networks Hellas υλοποιεί τηλεπικοινωνιακά συστήματα Alcatel από το 1989 και υποστηρίζει τα τηλεφωνικά κέντρα της Alcatel στην Ελλάδα για 20 συνεχή χρόνια. Η εγκατεστημένη βάση της περιλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό γνωστών Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Ολοκληρωμένες Λύσεις
Alcatel
- Η Applied Networks Hellas αναλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη του εξοπλισμού της Alcatel καθώς και την ανάπτυξη ή ολοκλήρωση των απαιτούμενων εφαρμογών λογισμικού.

Πάθος για τον Πελάτη - Ο πιο σημαντικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.  Κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο είναι για μας μια πρόκληση για βέλτιστη υλοποίηση με το μικρότερο δυνατό κόστος και την μεγαλύτερη αποδοτικότητα για τους πελάτες μας.  Η ομαλή λειτουργία κάθε εγκατάστασης και η άριστη τεχνική υποστήριξη είναι η προτεραιότητα μας για την εγκατεστημένη μας βάση.

Μερικοί από τους πελάτες της Applied Networks & Alcatel στην Ελλάδα

 

Copyright (c) Applied Networks Hellas S.A.