Ενοποιημένες Επικοινωνίες
Microsoft Office Communications Server

H Applied Networks ξεκίνησε πρόσφατα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ενοποιημένων επικοινωνιών που βασίζονται σε Microsoft Exchange, Microsoft Office Communications Server, Office Live Meeting και τηλεφωνικά κέντρα Alcatel.

O Microsoft Office Communications Server παρέχει:

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες εταιρικού Instant Messaging μέσω του Microsoft Office Communicator


O Microsoft Office Communicator συνεργάζεται με τις εφαρμογές του Microsoft Office, και τον κατάλογο χρηστών Active Directory της επιχείρησης. Παρέχει μια αξιόπιστη λύση για εταιρική ενδο-επικοινωνια με υποστήριξη text messaging, φωνής, video μεταξύ δύο ή περισσοτέρων υπαλλήλων ή συνεργατών μιας επιχείρησης.  Παρέχει επίσης δυνατότητς καταγραφής και ασφάλειας που απαιτούν οι περισσότερες απιχειρήσεις για να καλύψουν τα επίπεδα ασφαλείας που απαιτούν από τα συστήματα τηλεπικοινωνιών τους.

Εφαρμογές Τηλεδιάσκεψης  Microsoft Office Live Meeting

Το Microsoft Office Live Meeting παρέχει υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης με υποστήριξη φωνής, video αλλά και παρουσιάσεων.  Επιτρέπει την συνεργασία σε ζωντανό χρόνο αλλά και την καταγραφή της σύσκεψης για επανάληψη αργότερα.  Υποστηρίζει τόσο εταιρικούς χρήστες όσο και την σύνδεση εξωτερικών συνεργατών από οποιοδήποτε σημείο έχει πρόσβαση στο Internet σε οποιαδήποτε σύσκεψη.

Η Applied Networks Hellas παρέχει επίσης λύσεις για Ενοποιημένες Επικοινωνίες Alcatel OmniTouch

Η σειρά Alcatel OmniTouch Unified Communication αποτελεί την νέα γενιά ενοποιημένων εφαρμογών τηλεπικοινωνιών για επιχειρήσεις βασισμένων στο IP.

Η σειρά βασίζεται σε τέσσερεις ενοποιημένες εφαρμογές επικοινωνιών που επιτρέπουν τον έλεγχο και διαχείριση κλήσεων, μνημάτων, καταλόγων, εργαλείων συνεργασίας και πληροφοριών σε οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο και μέσω διαφόρων συσκευών και συνδεδεμένου λογισμικού.

Η σειρά Alcatel OmniTouch Unified Communication που λειτουργεί σε server, είναι η πρώτη λύση που υλοποιεί τα τελευταία πρότυπα του Internet (XML/SOAP, SIP and VXML) μειώνοντας το κόστος ολοκλήρωσης των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με άλλες εταιρικές εφαρμογές.
 

 

Copyright (c) Applied Networks Hellas S.A.