Λύσεις για Ξενοδοχεία


Η
Applied Networks διαθέτει σημαντική εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή τηλεπικοινωνιακών λύσεων Alcatel για ξενοδοχεία. 

Οι λύσεις της Alcatel Alcatel OmniPCX Office Hospitality Solution για ξενοδοχεία προσφέρουν απ’ ευθείας κλήσεις προς κάθε δωμάτιο, αυτόματο τηλεφωνητή (υπηρεσία μηνυμάτων φωνής) ανά δωμάτιο, γρήγορο check-in/check-out με αναλυτικό λογαριασμό και  υποστήριξη πρόσθετων επιβαρύνσεων, κατάσταση δωματίων για τα συνεργεία καθαρισμού, κ.α. 

Το Alcatel Office Hospitality Link (OHL) επιτρέπει στο Alcatel OmniPCX Office να συνδεθεί με τις εφαρμογές του front desk  του ξενοδοχείο όπως τα σύστήματα  Call Management System (CMS) και Property Management System (PMS).  Όλες οι λειτουργίες γίνονται από την ρεσεψιόν και παρουσιάζονται στο τερματικό του υπαλλήλου (π.χ. check-in, check-out, υπηρεσία αφύπνισης, κατάσταση δωματίου κτλ.)  

Η λύση Αlcatel OmniPCX Office Hospitality Solution, με το OHL, είναι ιδανική για μικρά και μεσαία ξενοδοχεία και πανσιόν, κλινικές και οίκους ευγηρίας μέχρι 120 κλινών.

 

Copyright (c) Applied Networks Hellas S.A.